Geen omkijken meer naar uw afval

Geen omkijken meer
naar uw metaalafval

Produceert u wekelijks grote hoeveelheden metaalafval? Dan is een container van Hoeben Metalen ongetwijfeld iets voor u. U heeft nergens meer omkijken naar én draagt meteen een steentje bij aan het behoud van het milieu. Voor het metaal betalen wij u bovendien een eerlijke prijs. En het plaatsen, ophalen en legen van de containers is helemaal gratis. Dat is nog eens leuk geld verdienen.

Container die bij u past
1

Container die bij u past

Voordat we een container bij u komen plaatsen, bekijken we eerst samen met u wat voor soort metaalafval uw bedrijf zoal produceert. Aan de hand daarvan bepalen we welke container het beste bij u past. Deze container komen we geheel gratis bij u plaatsen.

Ophalen op verzoek

Ophalen op verzoek

2

Is uw container bijna vol? Dan hoeft alleen maar een telefoontje te plegen. Wij halen de container vervolgens netjes op en zorgen ervoor dat er een nieuwe container voor in de plaats komt.

Eerlijke prijs

Eerlijke prijs

3

Als we de container bij u hebben opgehaald wordt het materiaal bij ons op locatie gesorteerd en gewogen. Op basis van deze gegevens bepalen we hoeveel de container waard is. Hier maken we netjes een rapportage van. Zo weet u zeker dat u een eerlijke vergoeding krijgt voor uw metaalafval.

Snel uitbetaald

Snel uitbetaald

4

Bij Hoeben Metalen houden we van een snelle afhandeling. Zodra we weten wat uw container waard is, krijgt u de opbrengstprijs meteen uitbetaald. U hoeft dus niet wekenlang op uw vergoeding te wachten.

Uw afval krijgt een tweede leven
5

Uw afval krijgt een tweede leven

Nadat u de uitbetaling heeft ontvangen zit het er voor u op. Bij ons gaat het proces nog even verder. Op onze locatie wordt al het metaal netjes gesorteerd, verwerkt en afgevoerd. Weten hoe dit recyclingsproces precies in zijn werk gaat? Wij vertellen u er graag meer over op onze pagina Verantwoord recyclen!

Container aanvragen

Container aanvragen

Wilt u ook geld verdienen met uw metaalafval? Lijkt het u ook zo makkelijk dat u één partij heeft die alles voor u regelt en die uw containers kosteloos komt halen en brengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van Hoeben Metalen!

Bel +31(0) 38 477 29 35
Mail info@hoeben-metalen.nl
Of laat ons u bellen!

Meer over Hoeben

Verantwoord recyclen
 

Verantwoord recyclen »

Milieubewust werken? Zo doen we dat…

 
Waarom Hoeben
 

Waarom
Hoeben »

Het metaalrecyclingbedrijf waar u wel een goed gevoel bij heeft

 

“Met de containers van Hoeben Metalen heeft u nergens meer omkijken naar!”- Gerard Hoeben