Werken Bij

Werken als verkoper van scheepsonderdelen bij Hoeben RDM BV | Metaalrecycling

Wie zoeken we?
Ben jij die actieve verkoper met affiniteit in de scheepsvaart en heb je bij voorkeur kennis van scheepsonderdelen? Woon je bij voorkeur binnen een straal van 30 km rondom Kampen? Lees dan vooral verder!

Ons bedrijf!
Hoeben Metalen is in 1893 in Leeuwarden opgericht door Johannes Hoeben. Wat destijds begon met het verwerken van lompen en metalen, groeide langzaam uit metaalrecycling van niveau. Na diverse verhuizingen vestigt Hoeben zich in 2011 uiteindelijk te Kampen, direct aan de Zuiderzeehaven. De combinatie van jarenlange ervaring in recycling én de unieke ligging aan het water zorgen ervoor dat Hoeben zich specialiseert in de “Recycling van Drijvend Materieel”. Hoeben RDM BV is geboren!

Wij houden van een snelle en effectieve manier van werken. Daarom beschikken we over een eigen drijvende bok, waarmee we schepen eenvoudig op de kade kunnen tillen. Daarnaast is ons terrein uitgerust met volledig bodemdichte voorzieningen. Eventuele olierestanten worden gecentreerd opgevangen. Zo werken we niet alleen schoon en efficiënt, maar ook milieubewust.

Werklocatie!
Oslokade 1 te Kampen

Wat breng je mee?
Wij zoeken een verkoper met een HBO werk en denkniveau en tenminste 10 jaar werkervaring in de scheepsvaart, met name in de verkoop van scheepsonderdelen of onderdelen in een vergelijkbare branche. Hier heb je een goed netwerk in opgebouwd de afgelopen jaren. Je staat stevig in je schoenen en bent standvastig. Je weet je te redden in een informele werksfeer, maar je bent formeel als de situatie daarom vraagt. Verder spreek en schrijf je vloeiend Duits en Engels en ben je sterk in communicatie.

Wat ga je bij ons doen?
Je gaat bij ons alle schepen inventariseren op handelsgeschikte scheepsonderdelen en ervoor zorgen dat deze deugdelijk en netjes uit de schepen verwijderd worden. Je zorgt ervoor dat deze onderdelen netjes worden opgeslagen en zo snel mogelijk worden verkocht tegen een goede prijs. Van alle onderdelen moeten foto’s gemaakt worden en op de website worden geplaatst. Op die manier hebben potentiële kopers al een eerste indruk, voor ze onze kant op komen. De onderdelen worden ook dikwijls verkocht direct na inventarisatie, nog voordat het schip op de kant ligt. In een dergelijk geval is het zaak om ervoor te zorgen dat de onderdelen zodra ze uit het schip komen, op korte termijn worden opgehaald door de koper.

Conclusie
Ben jij die man of vrouw die na het lezen van deze vacature, de uitdaging durft aan te gaan om bij ons mooie bedrijf te komen werken? Dan zien wij graag jouw motivatie en CV tegemoet voor 15 oktober 2017 naar info@hoebenrdm.nl . Mocht je vragen hebben over de functie kun je contact opnemen met Christian Steenhuis op telefoonnummer: 038-4772935.

Meer over Hoeben

Verantwoord recyclen
 

Verantwoord
recyclen »

Milieubewust werken? Zo doen wij dat…

 
Waarom Hoeben
 

Waarom
Hoeben »

Op zoek naar een specifiek onderdeel? Vraag ons!

 

“Met de containers van Hoeben Metalen heeft u nergens meer omkijken naar!”- Gerard Hoeben