Wij dragen zorg voor het metaal

Wij dragen zorg voor
het metaal

Heeft u een sloopklus op locatie? Wij komen u graag helpen. U draagt zorg voor het complete project, wij assisteren u bij de sloop en afvoer van de metalen onderdelen. Dat is voor u lekker makkelijk. Wij regelen namelijk alles van A tot Z met uw klant. Van aanname tot financiële afwikkeling.

Een goede voorbereiding is het halve werk
1

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij Hoeben Metalen geloven we dat een succesvolle samenwerking begint met duidelijke afspraken. Daarom komen we voorafgaand aan uw sloopproject eerst bij u langs om het project te inventariseren. Aan de hand van dit gesprek stellen we een plan op en maken we financiƫle afspraken met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Het slopen kan beginnen

Het slopen kan beginnen

2

Als alle afspraken zijn gemaakt kunnen we met de sloop van de metalen constructies beginnen. Wij komen langs op de door u gewenste locatie en ontdoen het sloopobject van alle metalen onderdelen. Deze onderdelen nemen we direct mee naar onze locatie in Kampen. Aldaar wordt het materiaal gesorteerd en verwerkt

Geen zorgen over het transport

Geen zorgen over het transport

3

Wij verzorgen zelf het vervoer vanaf de slooplocatie richting Kampen. Dankzij onze unieke ligging aan het water kunnen we hele grote objecten via het water vervoeren. Ook over de weg zijn er voordelen, want er staan in onze regio een stuk minder files.

Sloopmateriaal krijgt tweede leven

Sloopmateriaal krijgt tweede leven

4

Eenmaal in Kampen aangekomen starten we met het sorteren, verwerken en afvoeren van het materiaal. Benieuwd hoe dit proces in zijn werk gaat? Kijk dan eens op de pagina verantwoord recyclen. Daar laten we in een aantal heldere stappen zien hoe wij het materiaal klaarmaken voor een tweede leven.

uw project bespreken

Uw project bespreken

Heeft u binnenkort een sloopproject en bent u op zoek naar een partij die de sloop van metalen constructies op zich neemt? Wilt u het liefst volledig ontzorgd worden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Bel +31(0) 38 477 29 35
Mail info@hoeben-metalen.nl
Of laat ons u bellen!

Meer over Hoeben

Verantwoord recyclen
 

Verantwoord recyclen »

Milieubewust werken? Zo doen we dat…

 
Waarom Hoeben
 

Waarom
Hoeben »

Het metaalrecyclingbedrijf waar u wel een goed gevoel bij heeft

 

“Met de containers van Hoeben Metalen heeft u nergens meer omkijken naar!”- Gerard Hoeben